Even voorstellen: Martijn Ballemans

Willem Hoppenbrouwers | 4 mei 2022
Puur Permacultuur

Werken in een groene omgeving... Op een plek waar verschillende ondernemers samenkomen en als collega's samen koffie drinken en van de lunch genieten. Dát is wat me aanspreekt op Bouwatelier 013. 

Sinds 2022 gebruik ik met mijn bedrijf PUUR Permacultuur de groene kantoortuin als mijn werkplaats. Een inspirerende ruimte om lekker te werken en mensen te kunnen ontvangen. 

PUUR Permacultuur geeft trainingen op het gebied van zelfvoorzienend leven. In de moestuincursus leer je hoe je jouw eigen groenten kunt verbouwen. De ontwerpcursus voedselbos en eetbare tuin leert je hoe je jouw plek omtovert tot een eetbaar paradijsje en de Permacultuur opleiding biedt het totaalplaatje. 

Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor de online voedselbos cursus, waarin je op een speelse en levendige manier wordt meegenomen in de wereld van voedselbossen.

Met deze natuurlijke insteek kwam ik al snel terecht bij Bouwatelier 013. De meest groene werkplaats in Tilburg en omstreken. En zoals ik al zei is het fijn om samen te zitten met mede ondernemers. Ervaringen delen en een prettig netwerk opbouwen... En lachen om 'kantoor humor' ; ) Ben je benieuwd naar wat ik doe of wil je het bouwatelier ervaren? kom dan gerust eens langs. Groeten Martijn Ballemans https://www.puurpermacultuur.nl 


Wat zeggen onze huurders

BOINK-logo-bouw-atelier-Tilburg
Deze plek heeft veel voordelen voor mij als zelfstandig ondernemer. Ik heb meer focus op mijn werk en kan er bovendien klanten ontvangen.

Daarnaast heb ik ‘collega’s’ waarmee je tussendoor kan sparren of gewoon een geintje kan maken. Dat maakt werken bij Bouwatelier 013 erg leuk.
Steven Boink
Steven Boink
Boink Tuin- en landschapsinrichting
Bouwatelier 013 is voor mij een flexibele werkplek waar ik geconcentreerd en ongestoord mijn werkzaamheden kan uitvoeren.
Simon Willemen Tekenburo
Simon Willemen
Tekenburo Simon Willemen
Studio Droombeeld
Even lachen, maar ook sparren of je verhaal kwijt kunnen. Het motiveert enorm om tussen anderen te zitten die ook aan het werk zijn.
Sharon - van Studio Droombeeld
Sharon
Studio Droombeeld

Plan een gratis proefdag

Geheel vrijblijvend
Willem Hoppenbrouwers
Hoi, ik ben Willem. 

Neem contact op en je hoort zo snel mogelijk van mij.

Met vriendelijke groet,
Willem
Goirkezijstraat 3, 5046 GS Tilburg | info@bouwatelier013.nl | 06-22524358