Even voorstellen Sjanne Marie:

Willem Hoppenbrouwers | 14 september 2023
sjanne van gouden schil

Nieuwsgierig hoe je productieve zzp'ers krijgt?

Willem: Hoi Sjanne Marie, kun je eens vertellen wat je precies doet als zelfstandige?

Sjanne Marie: Mijn naam is Sjanne Marie van den Groenendaal en ik ben de oprichter van mijn onderneming de Gouden Schil. Met de Gouden Schil adviseer ik opdrachtgevers in het optimaliseren van het inhuurbeleid voor zzp'ers. Steeds meer organisaties huren zzp'ers in vanwege hun flexibiliteit en expertise. Vaak zie je dat in deze samenwerking weinig persoonlijk contact is tussen de opdrachtgever en de zzp'er. Simpelweg kun je zeggen: de zzp'er voert de (tijdelijke) opdracht uit en de opdrachtgever betaalt de factuur.

Persoonlijke verbinding

Gebrek aan persoonlijke verbinding in deze samenwerking is zonde! We weten immers hoe belangrijk goed personeelsbeleid is. Persoonlijk contact en waardering kunnen een groot verschil maken in hoe het werken in de organisatie wordt ervaren. Door persoonlijke verbinding toe te voegen in de samenwerking met zzp'ers ontstaat een mooie win-win situatie voor zowel de zzp'er als de opdrachtgever. De zzp'er heeft het naar zijn zin op de opdracht en zet graag een stapje extra voor de opdrachtgever.

Willem: Waarom ben je BA013 gekomen? En wat probeer je te bereiken hiermee (of heb je al bereikt):

Sjanne Marie: Naast mijn ondernemerschap geef ik colleges en doe ik onderzoek bij Tilburg University. Ik was daarom op zoek naar een kantoorruimte vlakbij de universiteit. Ik kwam al snel uit op de website van BA013 en was meteen enthousiast! Niet veel later plande ik een proefdag in en meteen bij binnenkomst wist ik het al: dit voelt goed! Een gezellige sfeer, een inspirerende groene omgeving en fijne collega-ondernemers. Zowel in mijn onderneming de Gouden Schil als in mijn wetenschappelijk onderzoek bij Tilburg University staan zzp'ers centraal. Het is dan ook extra leuk en inspirerend om samen met andere zzp'ers te werken op een fijne flexibele werkplek en te praten over het ondernemerschap.

Willem: Bedank voor je toelichting en welkom bij de club


Wat zeggen onze huurders

BOINK-logo-bouw-atelier-Tilburg
Deze plek heeft veel voordelen voor mij als zelfstandig ondernemer. Ik heb meer focus op mijn werk en kan er bovendien klanten ontvangen.

Daarnaast heb ik ‘collega’s’ waarmee je tussendoor kan sparren of gewoon een geintje kan maken. Dat maakt werken bij Bouwatelier 013 erg leuk.
Steven Boink
Steven Boink
Boink Tuin- en landschapsinrichting
Bouwatelier 013 is voor mij een flexibele werkplek waar ik geconcentreerd en ongestoord mijn werkzaamheden kan uitvoeren.
Simon Willemen Tekenburo
Simon Willemen
Tekenburo Simon Willemen
Studio Droombeeld
Even lachen, maar ook sparren of je verhaal kwijt kunnen. Het motiveert enorm om tussen anderen te zitten die ook aan het werk zijn.
Sharon - van Studio Droombeeld
Sharon
Studio Droombeeld

Plan een gratis proefdag

Geheel vrijblijvend
Willem Hoppenbrouwers
Hoi, ik ben Willem. 

Neem contact op en je hoort zo snel mogelijk van mij.

Met vriendelijke groet,
Willem
Goirkezijstraat 3, 5046 GS Tilburg | info@bouwatelier013.nl | 06-22524358