Filmstudio voor één weekend

Willem Hoppenbrouwers | 16 december 2021
bouwatelier 013 omgebouwd tot filmstudio

Job Couwenberg van Ella Health kwam bij mij met de vraag of hij zijn bedrijfsfilm mocht maken in de kantoorruimte van Bouwatelier 013. Uiteraard kan dat! Buiten werktijden en in het weekend is de kantoorruimte voor jou! Richt het in zoals je wilt, maak er een filmset van, kijk maar. En zo geschiedde.

Job heb ik leren kennen via een huurder hier bij Bouwatelier 013. Ik was meteen gecharmeerd van zijn producten en van hem als ondernemer. Dus toen ik Job kon helpen met het beschikbaar stellen van deze ruimte, heb ik daar niet lang over nagedacht.

Voor Job was dit ook een perfecte opname locatie met alle verschillende flexibele werkplekken in één kantoorruimte. En de verschillende zitmeubelen sluiten ook mooi aan bij de groene gezonde kantoortuin. 

Nu is Job zo vrijgevig geweest om 3 type stoelen hier achter te laten. Fijn voor de huurders hier, want die zitten vaak de hele dag aan een bureau. En we zijn fan van gezonde werkplekken. We hadden al een bureaufiets en hoog-laag bureaus. Een ander gezondheidsaspect bij Bouwatelier 013 is dat je collega’s hebt als zelfstandig ondernemer. Sociaal contact, een praatje, hoe gaat het ermee, erg belangrijk voor je welzijn. Ik ben blij met de aanvulling van Job met deze 3 stoelen, ze passen er helemaal bij! Bedankt Job!

Onderstaande stoelen hebben we gehad.

• De zitbal: https://ellahealth.nl/winkel/zitbal-linnen/

• De wiebelkruk: https://ellahealth.nl/winkel/wiebelkruk/

• De houten kniestoel: https://ellahealth.nl/winkel/kniestoel-hout-en-linnen/

En de stoelen zijn meteen in gebruik genomen door de huurders bij Bouwatelier 013.

wiebelkruk van ella health
kniestoel van ella health

Wat zeggen onze huurders

BOINK-logo-bouw-atelier-Tilburg
Deze plek heeft veel voordelen voor mij als zelfstandig ondernemer. Ik heb meer focus op mijn werk en kan er bovendien klanten ontvangen.

Daarnaast heb ik ‘collega’s’ waarmee je tussendoor kan sparren of gewoon een geintje kan maken. Dat maakt werken bij Bouwatelier 013 erg leuk.
Steven Boink
Steven Boink
Boink Tuin- en landschapsinrichting
Bouwatelier 013 is voor mij een flexibele werkplek waar ik geconcentreerd en ongestoord mijn werkzaamheden kan uitvoeren.
Simon Willemen Tekenburo
Simon Willemen
Tekenburo Simon Willemen
Studio Droombeeld
Even lachen, maar ook sparren of je verhaal kwijt kunnen. Het motiveert enorm om tussen anderen te zitten die ook aan het werk zijn.
Sharon - van Studio Droombeeld
Sharon
Studio Droombeeld

Plan een gratis proefdag

Geheel vrijblijvend
Willem Hoppenbrouwers
Hoi, ik ben Willem. 

Neem contact op en je hoort zo snel mogelijk van mij.

Met vriendelijke groet,
Willem
Goirkezijstraat 3, 5046 GS Tilburg | info@bouwatelier013.nl | 06-22524358